Koeriersbedrijf BOKO koerier Koeriersbedrijf Emmen, Drenthe

Koeriersbedrijf Emmen Drenthe Nederland Europa

Wij zijn een klein familiebedrijf die al meer dan 20 jaar actief zijn in de transportwereld. Toendertijd zijn we dit begonnen, omdat we merkten dat hiervoor ruimte was in Drenthe. Onze eerste klanten zoals landis en meerdere maken op dit moment nog steeds gebruik van onze diensten. In Emmen en omstreken zijn wij een bekende verschijning.

BOKO
BOELS KOERIER
Ermerweg 92, 7812 HB, Emmen (Dr.)
The Netherlands - Holland - NL
Tel. +31 655 194 136
Email: boelsemmen@gmail.com

Boko Boels koerier is de beste oplossing als u snel iets te transporteren heeft. Ook andere koeriersbedrijven uit het westen en zuiden van het land weten ons te vinden, en schakelen ons steeds vaker in als ze iets uit het noorden des lands te vervoeren hebben. Onze uitvalbasis is zeer gunstig gelegen, binnen een mum van tijd rijden we op de A37 en die brengt ons heel snel in Duitsland.

Vandaar dat we sinds korte tijd ook een paar Duitse klanten hebben. Zoekt u een snelle koerier uit Emmen en omstreken die voor een zeer voordelig tarief rijdt, aarzel dan niet en bel Boko Boels koerier op 0655194136.

Koeriers services van BOKO koerier zijn snel, betrouwbaar, staat voor binnen de afgesproken tijd al uw vracht op het juiste adres afgeleverd! Internationaal koeriersbedrijf BOKO rijdt of vervoert al uw internationale vracht.

Maak gebruik van Europa's snelste, beste koeriersdienst van Emmen in de provincie Drenthe, Nederland, Europa!
BOKO Boels Koeriersbedrijf is 365 dagen per jaar geopend en dat 24 uur per dag!

Ons wagenpark is altijd up-to-date en nooit ouder dan vier jaar. Zo kunnen wij u een groene koeriersdienst aanbieden, rijden wij nu met de schone Euro 5 motoren van onze Peugeot bedrijfsauto's.

Social Media Courier